Vavřincovo gastroléto: Robert Loos, Vavřinec restaurace

Restaurace Vavřinec - Pec pod Sněžkou 12. 8. 2023

Už jste někdy viděli rybu přes celý stůl? A víte, jak chutná to nejčerstvější sashimi? Přijeďte v srpnu na Vavřinec a v rámci Vavřincova gastroléta ochutnejte čerstvou rybu, která ještě o 3 dny dříve plavala někde v moři. Bourání velké ryby je vždy zážitek, ale ochutnat čerstvý tatarák, dát si steak… to je prostě pecka. Za tímhle zážitkem nemusíte do michelinské restaurace. Ochutnat tu nejčerstvější rybu můžete poté, co se vrátíte z výletu po okolí Pece. 

Program: 
14:00 začátek gastrozážitku
18:00 předpokládaný konec

Po celou dobu se těšte na zábavu, o kterou se postará DJ. Ochutnat můžete také barevné drinky z Vavřinec restaurace. Otevřená bude i dětská herna Aparthotelu

Robert Loos je šéfkuchařem Vavřinec restaurace od roku 2022. Absolvoval řadu stáží ve špičkových italských restauracích. Jako šéfkuchař pracoval v restauraci Aromia a jako junior sous-chef v hotelu Alcron. Ve Vavřinci zúročuje své zkušenosti, které nasbíral spoluprací s mnoha slavnými kuchařskými osobnostmi. Těmi jsou například britská legenda Gordon Ramsey, brazilský mág Alex Altala či michelinští šéfkuchaři Jeff Bland, Mark Hix či Roman Paulus. 

Odkaz na událost naleznete zde.

Vavřincovo gastroléto: Robert Loos, Vavřinec restaurace